TRUCURI care vă ajută să deschideți mai ușor borcanul capsat (VIDEO)

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri atunci când gătiți este că nu puteți să desfaceți un borcan bine capsat. Acest lucru se întâmplă la murături, măsline și alte produse conservate. 

Problema apare atunci când sigiul s-a strâns din cauza aerului sau borcanul s-a dilatat. Specialistul american Christie Morrison a reușit să descopere trucuri care să vă scape de acest chin. 

În primul rând o folie de plastic pusă sub capac, vă ajută să deschideți mai ușor borcanul capsat, scrie realitatea.net.

În cazul în care este un borcan din comerț, atunci puteți încerca unul dintre următoarele trucuri. Așezați borcanul pe o mănușă de cauciuc și prindeți borcanul cu folie de plastic. Atingeți capacul la borcan cu o lingură de lemn sau o spatulă pentru a scoate bulele de aer. 

Luați un castron cu apă fierbinte, întoarceți borcanul invers și țineți-l 30 de secunde. Scoateți borcanul și cu folia de plastic sau cu o mănușă, puteți să îl deschideți. Este cel mai bun truc care funcționează aproape de fiecare dată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu