Trucul simplu prin care poţi afla dacă prietenii tăi te-au şters din lista de Facebook

Aplicația "Who deleted me" (Cine m-a şters) ţine o evidenţă a prietenilor de pe contul tău de Facebook şi te anunţă de fiecare dată când cineva te şterge din listă,  scrie antena3.ro.

La prima logare, aplicaţia îţi salvează lista de prieteni de pe reţeaua de socializare şi de fiecare dată când o foloseşti, compară ultima versiune, cu cea salvată anterior.

Aplicaţia este valabilă ca plug-in pe Chrome şi Firefox, dar poate fi descărcată şi în telefon

 
 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu