Trofeul Europa League a ajuns la Dublin

Embed:

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a transmis trofeul Europa League primarului oraşului Dublin, care va găzdui în premieră o finală de cupă europeană inter-cluburi. Ceremonia a avut loc la Muzeul de Artă Modernă din capitala Irlandei.

Uniunea Europeană de Fotbal, prin intermediul preşedintelui său Michel Platini, a transmis trofeul Europa League, fosta Cupă UEFA, oficialilor de la Dublin, captitala Irlandei fiind desemnată a găzdui la data de 18 mai finala competiţiei din acest an. Ceremonia de transmitere a trofeului a avut loc la Muzeul Irlandez de Artă Modernă. Faptul subliniază importanţa istorică a primei finale din Cupele Europene disputate în Irlanda.

La ceremonie au fost prezenţi preşedintele UEFA, Michel Platini, primarul oraşului Dublin, Jerry Breen, jucătorul lui Atletico Madrid, Alvaro Domingues, ca reprezentant al actualei deţinătoare a trofeului şi ambasadorul Finalei de la Dublin, fostul internaţional irlandez Ronny Wilan.

Michel Platini a declarat că această competiţie a devenit mai puternică iar finala va fi incendiară.

Primarul oraşului Dublin, Jerry Breen a declarat că în ajunul finalei locuitorii şi oaspeţii capitalei Irlandei vor putea admira trofeul îndeaproape, pentru că acesta va fi expus în diferite locuri ale capitalei. Meciul final al Ligii Europei se va desfăşura la 18 mai, pe "Dublin Arena", stadion cu o capacitate de 51-a de mii 700 de locuri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu