Triumf incontestabil! Novak Djokovic a câştigat pentru a şasea oară turneul ATP de la Beijing

Novak Djokovic a câştigat pentru a şasea oară în carieră turneul ATP de la Beijing. Liderul mondial s-a impus în finală în faţa lui Rafael Nadal în două seturi.

Novak Djokovic a câştigat turneul ATP de la Beijing după ce l-a învins în finală pe Rafale Nadal cu socrul de 6-2 6-2, într-o partidă care a durat o oră şi jumătate.

Sârbul şi-a adjudecat astfel al 8-lea titlu în acest an şi al 56-lea din carieră. El s-a impus la Beijing pentru a 6-a oară, după victoriile din 2009, 2010, 2012, 2013 şi 2014.

Aceasta a fost a 45-a confruntare dintre cei doi. Pentru Djokovic a fost a 22 victorie în faţa spaniolului. Sârbul l-a învins pentru a treia oară pe Nadal în acest an, după semifinalele de la Monte Carlo, şi sferturile de la Roland Garros.

Pentru succesul de la Beijing, Djokovic şi-a asigurat un cec în valoare de 654.725 de dolari şi 500 de puncte în clasamentul ATP.

Turneul feminin de la Beijing a fost câştigat de Garbine Muguruza. Tenismena din Spania a învins-o în finală pe elveţianca Timea Bacsinszky cu scorul de 7-5 6-4.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu