Tripleţii ajutaţi de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" au împlinit un an

Embed:

Tripleții familiei Oprea, din Bălți, au sărbătorit, duminică, un an de la naşterea micuţilor. În această zi, Sergiu, Victor și Sofia au primit în dar multe cadouri şi au avut parte de o petrecere frumoasă.

La sărbătoarea organizată cu această ocazie au fost invitați și reprezentanții Fundației lui Vlad Plahotniuc, "Edelweiss", care au fost alături de micuți din primele zile ale vieţii.

Odată cu apariția lui Sergiu, Victor și Sofia viața soților Oprea a prins culoare.

"Au rostit primele cuvinte, tata și mama. Am văzut deja și primii pași. Dumnezeu mi-a dat ca să nu lipsesc nici o zi de acasă, în acest an am stat cu ei permanent.Ne bucurăm în orice clipă de ei", a spus tatăl tripleților, Sergiu Oprea.

"Măcar că au fost și nopți nedormite, dar totul s-a uitat.Se compensează cu bucuria pe care o avem zi de zi", a spus mama tripleților, Irina Oprea.

Venirea pe lume a tripleților a schimbat și viața bunicilor.

"Suntem cei mai fericiți bunici din nordul Moldovei. Când vezi fețele zâmbitoare, mânuțele întinse, se bucură, ne așteaptă", a comunicat bunica tripleților, Dina Oprea.

"Nu am cuvinte, nu am avut în viața mea bucurie mai mare ca asta și așa emoții", a spus bunelul tripleților, Visarion Oprea.

"Suntem cu toții foarte bucuroși când am auzit că sunt trei, am avut mari emoții, ne-am rugat pentru ei", a spus ruda, Galina Guțu.

Reprezentanții Fundație lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" spun că şi-au dorit mult să fie în această zi alături de familia Oprea. Ei le-au adus în dar micuţilor o căsuță în miniatură, un tobogan, un leagăn și multe jucării.

"Am dat cu mare drag curs acestei invitații.Tripleții familie Oprea sunt beneficiarii noștri și noi suntem bucuroși că putem fi alături de ei într-un moment atât de important din viața lor", a comunicat directorul executiv Fundația "Edelweiss", Lidia Cucoș.

La cea de-a şasea ediţie a Galei "Edelweiss", care s-a desfăşurat anul trecut, familia Oprea a primit, în cadrul campaniei "O nouă viaţă", mai multe cadouri pentru cei mici.

"Dintre toate mamele, care au născut la maternitatea mamei şi copilului de la începutul campaniei O nouă viaţă, dvs sunteţi prima, care aţi adus pe lume tripleţi. Cadourile sunt ale dvs, şi diplomele şi florile"

În cadrul aceleiaşi campanii a Fundaţiei "Edelweiss", mămicile care au născut la Institutul Mamei şi Copilului au primit câte o cutie cu produse pentru nou-născuţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu