Tricolorii vor să facă furori în Emiratele Arabe Unite, unde vor juca trei meciuri amicale

Embed:

Naţionala Moldovei vrea să facă furori în Emiratele Arabe Unite, acolo unde tricolorii vor juca trei amicale cu Norvegia, Suedia şi Polonia. Jucătorii au declarat că sunt fericiţi de faptul că vor avea posibilitatea să joace cu asemenea adversari şi vor să obţină rezultate frumoase la Abu Dhabi. Selecţionata noastră va pleca în Emirate duminică.

Pentru amicalele cu Norvegia, Suedia şi Polonia din Emiratele Arabe Unite au fost convocaţi 23 de jucători. Fotbaliştii sunt decişi să aibă o evoluţie bună în partidele din Emiratele Arabe Unite.

"Avem adversari foarte puternici. Vom juca meciuri destul de bune, în care vom acumula experienţă. E clar că rezultatul nu contează atât de mult, dar nimeni nu iubeşte să piardă, aşa că vom încerca să învingem", a menţionat Eugen Boico, atacant naţionala Moldovei.

"Este o posibilitate de a ne afirma fiecare. E un plus, mai ales că degrabă se reiau campionatele şi ne vor face pshilogic să ne simţim altfel, în cazul meu să mă simt mai tare", a spus Gheorghe Andronic, mijlocaş Moldova.

"Sigur că este o provocare nouă pentru toţi băieţii. Cu aşa adversari am jucat doar în preliminarii, acum cred că sunt nişte meciuri binevenite", a remarcat Victor Golovatenco, fundaş Moldova.

"Nu a fost greu să găsim adversari, deoarece echipa joacă bine. Mai ales că toată Europa a vorbit de noi timp de o lună, după meciul cu Muntenegru. Acum ne este mai uşor să găsim adversari", a declarat preşedintele FMF, Pavel Cebanu.

Adversarele Moldovei vor evolua în meciul cu tricolorii în mare parte fără vedete, doar cu jucători din campionatele interne.

"Noi tot nu vom cu toate vedetele, aşa că nu va fi uşor. Plecăm încolo să obţinem rezultate bune, să nu fie un simplu cantonament în Dubai", a spus Alexandru Gaţcan, mijlocaş naţionala Moldovei.

Naţionala Moldovei va juca pentru prima dată meciuri în luna ianuarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu