"Tricolorii" vor juca împotriva Georgiei în calificările Campionatului Mondial din 2018

Embed:

Un meci cât o finală pentru naţionala de fotbal a Republicii Moldova. "Tricolorii" vor juca împotriva Georgiei în calificările Campionatului Mondial din 2018, iar în cazul unei victorii va părăsi ultimul loc din grupa preliminară.

Georgia are două puncte acumulate, în timp ce Moldova este codaşa grupei cu un punct.

"Acum nu mai există echipe mai puternice, mai slabe sau favoriţi. Toţi îşi doresc victoria şi suporterii, şi fotbaliştii. Desigur vrem să învingem şi vom face tot posibilul. La fiecare meci jucăm pentru victorie, reuşim sau nu? Aceasta deja e altă întrebare", a spus Igor Dobrovolski, "Tricolorii" vor juca împotriva Georgiei în calificările Campionatului Mondial din 2018.

Naţionala Moldovei nu a mai obţinut o victorie într-un meci oficial din 2013. În ultimul an, tricolorii au învins în amicale doar selecţionata Andorrei şi cea a statului San Marino, formate în mare parte din fotbalişti amatori.

Jucătorii naţionalei consideră că meciul cu Georgia este o mare oportunitate de a obţine prima victorie într-o partidă oficială în ultimii patru ani.

 "Toţi suntem pregătiţi pentru asta şi ne pregătim serios pentru acest meci. Sper că începând cu această partidă să facem aşa ca să vină rezultatele bune", a menţionat Alexandru Epureanu, căpitan naţionala Moldovei.

Cele două reprezentative se vor întâlni în al 12-lea meci direct. Ultima dată, Moldova şi Georgia au remizat scor 1-1, la Tbilisi.

Partida de la Chişinău va începe duminică seara de la ora 19:00. Meciul va fi arbitrat de o brigadă de arbitri de Suedia, la centru cu Andreas Ekberg.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu