Tricolorii vor întâlni naționala Georgiei pe 11 iunie, la Chişinău

Fotbaliştii echipei noastre naţionale vor să obţină cu orice preţ victoria în partida cu Georgia din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Elevii lui Igor Dobrovolski susțin că nu se vor mulţumi cu alt rezultat în meciul programat pentru 11 iunie, pe stadionul Zimbru.

"Eu cred în băieţii noştri, cred în echipa noastră. Sper să facem un meci foarte bun, să bucurăm suporterii şi să câştigăm. MUSCA Pentru noi va fi un meci foarte important, la fel ca şi pentru Georgia. Ei o să vină foarte motivaţi. Trebuie să rămânem calmi, să jucăm un meci bun, să luptăm, să nu pierdem duelurile.", a afirmat portarul, Ilie Ciobanu.

În confruntarea cu Georgia vor lipsi doi fotbalişti importanți pentru echipa naţională. Artur Ioniţă este accidentat, iar Alexandru Gaţcan nu va juca din cauza suspendării pentru cumul de cartonașe galbene.

Căpitanul lui FC Rostov a reuşit un gol superb în partida de la Tbilisi cu georgienii, iar meciul s-a încheiat cu 1-1.

"Cred că Georgia se pregăteşte foarte intens, iar noi trebuie să facem jocul nostru. Trebuie să pregătim echipa şi să dăm tot ce avem pe teren, deoarece este ultimul meci din acest sezon fotbalistic.", a spus mijlocaşul, Alexandru Gațcan.

"Îmi pare rău că nu pot fi alături de băieţi în acest meci, dar sunt nevoit, din cauza accidentării pe care am suferit-o în septembrie.", a comunicat mijlocaşul, Artur Ioniță.

Şi georgienii au probleme de lot. Portarul Ghiorghi Loria, mijlocaşul Janó Ananidze şi atacantul Levan Mcedlidze nu vor juca din cauza problemelor de sănătate.

După 5 etape disputate, echipa noastră încheie clasamentul grupei D, din care mai fac parte Austria, Țara Galilor, Serbia și Irlanda, în timp ce Georgia este penultima clasată.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu