Tricolorii vor ca Balint să rămână la echipă

Embed:

Tricolorii doresc ca Gabi Balint să rămână şi în continuare selecţionerul Moldovei! Fotbaliştii speră ca Federaţia să prelungească contractul cu antrenorul român. "Sperăm că el va rămâne, pentru că ne dă încredere", au declarat jucătorii înaintea meciului cu Georgia, care ar putea fi ultimul pentru Balint la naţională.

Jucătorii selecţionatei Moldovei doresc mult ca Gabi Balint să rămână la echipă. Unii dintre ei speră chiar să obţină un rezultat favorabil cu Georgia, ca să mărească şansele selecţionerului de a continua la timona naţionalei.

"Să sperăm că vom face un rezultat bun, un meci frumos şi Federaţia să-i prelungească contractul. E un antrenor superb, cu caracter, şi mi-aş dori mult să rămână la naţională", a declarat Igor Armaş.

"Fotbalul aşa e. Cineva vine, cineva pleacă. Eu cred, însă, că e un antrenor foarte bun. La momentul dat eu nu văd alt antrenor", a menţionat Simion Bulgaru.

"Am lucrat frumos cu el, a depus suflet la această echipă. Dar nu noi hotărâm, cu părere de rău. Decizia lui nu ştiu care va fi. Dar sper să rămână, pentru că ne dă încredere", a mărturisit Eugen Cebotaru.

Amicalul cu Georgia de pe 11 noiembrie va fi ultimul pentru Gabi Balint pe banca naţionalei dacă acesta nu-şi va prelungi contractul cu FMF, care expiră în luna decembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu