TRICOLORII ŢINTESC VICTORIA. Băieții lui Spiridon joacă, joi, cu Kazahstanul

Fotbaliştii echipei naţionale a Republicii Moldova tratează cu maxima seriozitate meciul amical pe care-l au de jucat cu reprezentativa Kazahstanului. Partida va avea la Antalya, în Turcia în ziua de joi, 21 februarie.

Chiar dacă este vorba de un meci de verificare a forțelor, "tricolorii" ţintesc doar victoria.

"Sigur că vrem să câştigăm! Demult nu am obţinut victorii în meciuri cu asemenea adversari precum naţionala Kazahstanului. Fiecare echipă va dori să câștige acest meci”, a spus fundaşul echipei naţionale, Veaceslav Posmac. 

"Vom juca cu gândul doar la victorie, să marcăm goluri şi ne pregătim jocul. Scopul nostru este să ne pregătim pentru meciurile oficiale", a spus mijlocaşul echipei naţionale, Alexandru Antoniuc.

"Cred că vom face un meci bun. Să demonstrăm, să reprezentăm ţară, să nu dezamăgim tot staff-ul tehnic. Au fost convocaţi mai mulţi tineri şi cred că putem să demonstrăm că avem puteri să câştigăm acest meci", a spus portarul echipei naționale, Dumitru Celeadnic.

Selecţionerul Alexandru Spiridon a convocat pentru această partidă 18 fotbalişti. Dintre aceștia doar doi, Ion Nicolaescu şi Nicolae Milinceanu, sunt legitimaţi la cluburi de peste hotare.

Va fi ultimul examen înaintea meciului de la Chişinău cu campioana mondială în exerciţiu, reprezentativa Franţei, în preliminariile EURO-2020. Acea partidă este programată pentru 22 martie, de la ora 21 şi 45 de minute, şi va fi transmisă în direct de PRIME.

"Se vedem ce ne sprijină din spate în aceste preliminări, deoarece poate să fie cartonaşe, eliminări, multe probleme. Acesta e un meci foarte bun pentru noi. Nu-i nimic dacă jucăm cu jucătorii din Campionatul Moldovei", a spus selecţionerul echipei naţionale, Alexandru Spiridon.

"Trebuie de tratat într-un mod serios, chiar dacă nu sunt mulţi jucători, care joacă în străinătate. Pentru noi trebuie să fie o motivaţie în plus să demonstrăm că suntem de a ajuta echipa naţională", a spus mijlocaş echipa naţională, Gheorghe Anton.

Până acum reprezentativele Republicii Moldova şi Kazahstanului au jucat 4 meciuri directe.

”Tricolorii” au câştigat de două ori, kazahii – o dată, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu