"Tricolorii" sunt pregătiţi pentru meciul cu Albania: Va fi dificil, dar interesant

Fotbaliştii echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova sunt concentraţi la maximum înaintea partidei cu Albania din preliminariile EURO-2020. Meciul se va disputa la Elbasan marţi, 11 iunie.

Jucătorii reprezentativei ţării noastre sunt bine dispuşi după victoria cu 1-0 în faţa Andorrei, dar recunosc faptul că Albania este un adversar mai dificil.

"Vulturii" au jucat la ultima ediţie a Campionatului European, organizat de Franţa în 2016, şi se află în prezent pe locul 62 în clasamentul FIFA.

"Este o echipă valoroasă. Mulţi fotbaliştii joacă în campionate bune. Din câte ştiu eu, unii jucători sunt legitimaţi la cluburi de top. Urmează un meci dificil, dar interesant", a menţionat Alexei Coşelev, portar echipa naţională a Republicii Moldova.

Selecţionerul Alexandru Spiridon susţine că a analizat jocul prestat de echipa albaneză. "Am privit prima repriză a meciului Islanda-Albania. Albania nu a fost mai slabă decât adversarii săi în toate meciurile, nici nu a fost mai slabă decât Turcia. Nu mai vorbim de Andorra, iar cu islandezii a jucat la egal".

Marea absenţă va fi Artur Ioniţă, care a fost eliminat în partida cu Andorra de la Chişinău.

"Foarte mult va conta. Cu experienţa lui nu trebuia să facă asta. Ştiind că ai cartonaş galben, ştiind că e minutul 2 al reprizei secunde, trebuia să fie un pic mai calm, chiar dacă te dribla acel jucător", a precizat Spiridon.

Meciul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de CANAL 3 de la ora 21 şi 45 de minute.

Pe aceeaşi temă