"TRICOLORII", locul 156 în TOP. Echipa naţională a urcat trei poziţii în topul FIFA

Embed:

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a urcat trei locuri în clasamentul neoficial al FIFA şi se află în prezent pe poziția 156.

Dintre adversarele ”tricolorilor” în grupa din preliminariile campionatului mondial cea bine clasată este reprezentativa Țării Galilor. Aceasta a urcat 5 trepte în ierarhia mondială și se află pe locul 13. Serbia e pe locul 32, Irlanda – pe 34, Austria – pe 57, iar Georgia – pe 103.

Noul lider al ierarhiei mondiale este Germania, care a făcut schimb de locuri cu Brazilia. De asemeni, faţă de luna trecută au făcut schimb de locuri și următoarele două clasate, Argentina şi Portugalia, campioana europeană urcând pe podiumul virtual.

La începutul acestei luni trupa lui Igor Dobrovolski a fost învinsă la Belgrad de Serbia cu 3-0, iar apoi a pierdut cu 0-2 partida de la Chișinău cu Ţara Galilor din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

”Tricolorii” au programată următoarea partidă pe 6 octombrie, la Dublin, în compania naționalei Irlandei. După opt etape disputate în preliminarii echipa noastră este codaşa grupei D, cu doar două puncte la activ.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu