TRICOLORII, GATA DE LUPTĂ. Partida va fi condusă la centru de Davide Massa

După ce a fost învinsă de Islanda cu scorul de 0-3, echipa națională de fotbal a Republicii Moldova speră să facă o figură frumoasă în disputa de la Chișinău cu Turcia, din cadrul preliminariilor campionatului european de fotbal din anul 2020.

În partida precedentă jucată în grupa H, adversara "tricolorilor" s-a chinuit pe teren propriu cu Andorra, scor 1-0.

"Vom încerca să obținem un rezultat bun. Am urmărit ultima partidă jucată de Turcia și am văzut că au avut probleme cu Andorra. Cred că turcii și-au subestimat adversarul. Sper că acest lucru se va întâmpla și mâine", a spus SEMION ALTMAN, selecționer Republica Moldova.

Alexei Coșelev, portarul echipei noastre, a recunoscut că discipolii lui Șenol Guneș sunt favoriți în meciul cu "tricolorii".

"Există o difierență de valoare între cele două naționale, recunosc acest lucru. Trebuie să fim realiști. Dacă vom fi bine organizați pe teren și vom juca cu o dorință enormă, atunci avem șanse", a spus ALEXEI COȘELEV, portar Republica Moldova.

Partida dintre Republica Moldova și Turcia va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Italia, care îl va avea la centru pe Davide Massa. Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de conaționalii săi Filippo Meli și Alberto Tigoni.

Confruntarea de la Chișinău este programată pentru 10 septembrie și va fi transmisă în direct de PRIME, cu începere de la ora 21:45.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu