"TRICOLORII", FĂRĂ SOMN. Fotbaliştilor echipei naţionale de fotbal din Moldova, afectaţi de înfrângerea din Andorra

Embed:

Fotbaliştilor echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova, dar şi selecţionerului Semion Altman le este ruşine pentru înfrângerea din meciul cu Andorra, dăunăzi, în preliminariile Euro 2020. După partida pierdută cu 0-1 în faţa unei formaţii alcătuite în quazitotalitate din fotbalişti amatori, jucătorii şi membrii staff-ului tehnic ai echipei noastre naționale au avut parte de o noapte grea.

"Mulţi dintre ei nu au putut dormi până pe la ora 5. Eu nu am dormit deloc, iar a doua zi chiar îmi era greu să mă mişc ", a declarat Semion Altman, selecţioner Republica Moldova. 

 Radu Gînsari a fost unul dintre eroii negativi ai ”tricolorilor” în meciul de la Andorra La Vella. El a primit două cartonaşe galbene şi, în minutul 55, și-a lăsat echipa în doar zece oameni.

"Sunt deja aproape 40 de meciuri la naţională şi niciodată nu m-am simţit atât de umil. În primul rând, eu îmi asum vina pentru cele două cartonaşe galbene. Poate nu au fost atât de evidente, dar, posibil, am putut să le evit. Câteodată, ajungem la perete. De la acel perete, într-un moment, trebuie să fugim. Cred că noi acum avem nevoie să ridicăm capul şi să mergem înainte", a declarat Radu Gînsari, atacant naţionala Republicii Moldova. 

În această seară, reprezentativa Republicii Moldova va da piept cu cea a Albaniei şi va încerca să arate o altă fațetă a sa și un alt joc decât cel din Andorra.

"În echipa adversă joacă fotbalişti profesionişti din campionatele Italiei sau Germaniei. Din cei convocaţi la lot, doar 2 fotbalişti sunt de la cluburi din campionatul Albaniei. Este o echipă tare. "

"Va fi un meci în care va trebui să spălăm acel moment neplăcut care a fost în Andorra. Băieţii vor ieşi mult mai motivaţi şi mai încrezuţi. Voi fi alături de ei şi îmi pare foarte rău că nu voi putea să ajut echipa. "

Echipa noastră națională va juca cu cea a Albaniei, astă-seară, pe stadionul Zimbru din Chișinău. Meciul va fi televizat în direct de postul de televiziune PRIME, cu începere de la ora 21:45.

Lasă un comentariu