Tricolorii au început pregătirile înaintea partidei din Liga Naţiunilor cu San Marino (FOTOREPORT)

Embed:

Două meciuri de totul sau nimic pentru naţionala de fotbal a Republicii Moldova. Partidele cu San Marino şi Belarusul din Liga Naţiunilor sunt decisive în vederea calificării în faza următoare a competiţiei.

De această părere sunt fotbaliştii reprezentativei noastre, care s-au reunit la Vadul lui Vodă şi au început pregătirile pentru aceste meciuri.

"Meciuri foarte importante pentru clasament şi totodată pentru îndeplinirea obiectivului nostru, cel de a câştiga grupa şi a accede în faza următoare. Este important pentru viitorul nostru ca să obţinem 6 puncte şi cred că e foarte posibil", a spus mijlocaşul din Moldova, Gheorghe Anton. 

"Desigur în următoarele 2 meciuri toţi ne dorim să obţinem 6 puncte. Cel mai important meci este primul, cel cu San Marino. În ultima partidă am demonstrat că putem juca fotbal şi să obţinem un rezultat pozitiv. Desigur, în primul rând, suntem obligaţi să învingem pe teren propriu", a spus fundaş Moldova, Veaceslav Posmac.

În primele 2 dispute din Liga Naţiunilor, "tricolorii" au obţinut 1 punct. Selecţionerul şi fotbaliştii consideră că meciul cu San Marino este o bună oportunitate pentru a acumula puncte, dar şi pentru a obţine prima victorie într-un meci oficial după 5 ani, însă nu va fi uşor chiar şi cu un asemenea adversar.

"Trebuie să ne concentrăm serios pentru acest meci. Să nu ne gândim că putem să-i batem uşor. Păcat, dar demult nu mai suntem o echipă care să spunem că avem un adversar uşor", a spus căpitanul din Moldova, Alexandru Epureanu. 

"Nu va fi uşor să jucăm împotriva la şapte fundaşi şi trei mijlocaşi, care se vor închide în apărare. Va fi foarte greu să deschidem această apărare de 10 jucători. Ocazii vom avea, dar trebuie să fim atenţi să le fructificăm şi să marcăm. Aşa este. Am ajuns la aşa un moment că ori totul sau nimic", a spus selecţionerul din MoldovaAlexandru Spiridon.

Din jucători convocaţi pentru aceste două confruntări, selecţionerul Alexandru Spiridon nu va putea conta pe Ion Nicolăescu şi Petru Racu, care sunt accidentaţi. Ultimul a fost deja înlocuit cu Artiom Rozgoniuc de la Sfântul Gheorghe Suruceni.

Partida cu San Marino se va disputa pe 12 octombrie pe stadionul Zimbru din capitală şi va fi transmisă în direct de Prime TV, iar cea cu Belarusul se va juca trei zile mai târziu la Minsk şi va putea fi urmărită în direct la CANAL 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu