Tricolorii, analizaţi minuţios de fotbaliștii naționalei Franței, înaintea partidei de la Paris din preliminariile EURO-2020

Embed:

Chiar dacă sunt favoriţi indiscutabili în fața "tricolorilor" noștri, campionii mondiali, fotbaliștii naționalei Franței, au studiat minuţios reprezentativa Republicii Moldova înaintea partidei de la Paris din preliminariile EURO-2020.

Guy Stephan, secundul lui Didier Deschamps pe banca naționalei Franței, consideră că "tricolorii" sunt capabili să-i pună în dificultate pe "cocoșii galici" în meciul ce se va juca joi, 14 noiembrie, la Paris, pe stadionul ”Stade de France”.

"Dacă facem comparația cu primul meci direct, cel din primăvară, putem spune cu siguranţă că echipă Republicii Moldova s-a schimbat. A fost înlocuit chiar şi selecţionerul, care este deja al treilea tehnician la timona echipei lor în 2019. Este o echipă formată din jucători din campionatul intern, dar sunt şi fotbalişti, legitimaţi la Cagliari Calcio sau care joacă în Olanda sau Ucraina. Este o echipă ce va face tot posibilul să creeze probleme campioanei mondiale", a menţionat Guy Stephan, antrenor secund, Franţa.

La moment echipa Franţei împarte cu cea a Turciei primele două locuri în clasamentul grupei preliminare H, cu câte 19 puncte.

"Va fi ultimul meci din acest an, din 2019, de pe Stade de France. Echipa Republicii Moldova nu este precum cele ale Albaniei, Spaniei sau Italiei. Va fi multă lume care va veni să ne încurajeze. Cred că putem fi optimişti înaintea acestui meci", a subliniat Stephan.

Fotbaliştii francezi, care au obţinut victoria cu 4-1 în meciul de la Chişinău din 22 martie, se pregătesc minuţios pentru jocul de acasă.

Echipa noastră a ajuns în Franţa şi a efectuat deja câteva antrenamente, toți jucătorii fiind apți de a fi titularizați de noul selecționer, Enghin Firat.

Meciul va fi oficializat de o brigadă de arbitri din Lituania, cu Gediminas Mažeika la centru.

Până în prezent el a arbitrat 3 partide cu participarea "tricolorilor", toate fiind încheiate la egalitate.

Meciul de joi-seară, de pe arena "Stade de France" din suburbia pariziană Saint Denis va fi transmis în direct de CANAL 3 cu începere de la ora 21 şi 45 de minute.

loading...

Lasă un comentariu