Tricolor lung de câţiva zeci de metri şi Hora Unirii în centrul Capitalei. Marşul Centenarului s-a încheiat

Embed:

Au revenit în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a încheia Marşul Centenarului. Cu un tricolor lung de câţiva zeci de metri în mâini, mai mulţi tineri au dansat Hora Unirii în centrul Capitalei.

Unioniştii au menţionat că până în data de 1 decembrie vor mai organiza evenimente similare: 

"E o încheiere dar în acelaşi timp un început, pentru că urmează alte 3 luni din anul Centenarului Marii Uniri şi acţiunile vor continua".

"Ar fi o naivitate să spun că unirea se face mâine sau hora aceasta va decide ceva, dar este un gest".

"Unirea trebuie să fie, unirea şi gata!"

"Marşul Centenarului de 1300 de kilometri a însemnat un efort imens pentru participanţi, pentru noi ca mişcare unionistă şi vom continua să fim foarte activi", a declarat Constantin Codreanu, deputat român.

Marşul Centenarului a început în data 1 iulie în Alba Iulia. Participanţii au străbătut pe jos 1.300 de km. Traseul a fost împărţit în 11 etape, a câte 300 de oraşe şi sate din România şi Republica Moldova.

Citeşte şi: ALTERCAŢII la Marşul Centenar. Participanţii, luaţi pe sus de mascaţi după ce au blocat şoseaua Leuşeni (VIDEO)

Citeşte şi: Explicația șefului poliției despre intervenția în forță de la autobuzele unioniștilor

Citeşte şi: Ambasadorul României la Chişinău: Facem un apel către cetăţenii români aflaţi în Republica Moldova să respecte legislaţia

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu