Treziți de zgomote la miezul nopții. Nouă maşini au fost sparte în Călăraşi

Embed:

Nouă maşini au fost sparte noaptea trecută în oraşul Călăraşi. Hoții au furat bani şi bunuri din automobile. Făptaşii sunt doi tineri de 18 ani, prinşi în flagrant de poliţişti. Unul dintre suspecţi a mai fost reţinut anterior pentru furt.

Spargerile au avut loc în preajma unor blocuri de locuit, la doar câțiva metri de strada centrală din oraș. Tinerii au sustras din mașini bunuri în valoare totală de 20.000 de lei.

O femeie spune că a fost trezită de zgomotele puternice care se auzeau din curte.

"Pe la miezul nopții am auzit un vuiet și m-am trezit din somn cu frică. Și când am ieșit la balcon, am văzut doi străini și m-am gândit că ceva e în neregulă. Când am văzut că ceva nu e normal l-am trezit pe soț. Vecinul de sus a văzut că totuși la mașina lui s-a stricat și au fugit din urma lor".

Proprietarii au fost șocați când și-au văzut automobilele.

"Vecinul m-a sunat că se aude ceva afară. Am ieșit afară împreună cu el. Deja am văzut, că mașina stătea lângă scară și a fost șoc pentru mine. Și băieții nu s-au dus departe, lucrau la ultima mașină acolo".

"Am găsit-o cu geamul stricat, mașina încuiată și toate actele pe scaunul pasagerului. Mi-au furat două navigatoare, un hard disk și o cameră de luat vederi. În jur de 600 de euro. Geamul m-a costat 100 de euro".

Poliția spune că tinerii și-au recunoscut vina și sunt cercetați penal pentru furt.

"Au fost depistate două persoane, locuitori ai satului Tuzara, care deteriorau geamurile și sustrăgeau bunurile din automobil. Au fost reținute. La moment este deschisă o cauză penală pentru furt", a precizat ofițerul de presă al IP Călărași, Veronica Jacotă.

 Suspecţii riscă până la patru ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu