Trenul Chişinău - Bucureşti şi-a reînceput cursa. Biletele vor putea fi cumpărate şi online

Trenul Chişinău - Bucureşti şi-a reînceput din nou cursa, de azi acestea vor face naveta până în România, iar biletele vor putea fi cumpărate şi online. Mai mult, în comun cu autorităţile române, conducerea Căii Ferate din Moldova a pus la dispoziţie călătorilor şi bilete mai ieftine - de doar 19 euro.

"Noi avem în jur de 40 de bilete numai cu 19 euro în zi. Avem pentru 60 de zile deja vândute în jur de peste 300 de bilete, ei pot fi procurate şi fizic, la casă şi online, de zi de zi o să majorăm fluxul de pasageri, merg şase vagoane, dar noi putem majora până la 16 vagoane" spune directorul ÎS "Calea Ferată din Moldova, Iurie Topală.

De asemenea, studenţii moldoveni care învaţă în România vor plăti doar 56 de lei pentru o călătorie. Suma reprezintă tariful pentru călătoria pe teritoriul Moldovei, iar restul îşi asumă partea română. În luna august, aproximativ 1200 de pasageri au utilizat cursa Chişinău - Bucureşti. Preţul călătoriei porneşte de la 660 de lei şi ajunge până la 1060 de lei. Până acum, trenul a circulat de două ori pe săptămâna.

Lasă un comentariu