Trent Alexander-Arnold, puştiul minune al lui FC Liverpool: A fost visul meu şi a devenit realitate

Embed:

"Eram acel "puştan" care juca fotbal în tot timpul. Când veneau prietenii la mine acasă să mă invite la fotbal, eu nu-i refuzam niciodată. Eram gata să joc oricând. În special vara, jucam de la 9 dimineaţa până la 9 seara. Jucam fotbal indiferent de circumstanţe", mărturiseşte fundaşul FC Liverpool, Trent Alexander-Arnold.

În vârstă de 19 ani, Trent Alexander-Arnold este "puştiul minune" al lui FC Liverpool. În martie 2017, el valora jumătate de milion de euro, iar acum a ajuns să coste de 16 ori mai mult, adică peste 8 milioane de euro.

Fundaşul a marcat primul gol al "cormoranilor" în aventura actuală din Liga Campionilor.

S-a întâmplat în faza play-off, într-un meci cu Hoffenheim. Până a trece pragul fotbalului profesionist Alexander-Arnold şi-a urmărit idolii ca şi orice copil îndrăgostit de sportul rege.

"Când treceam pe lângă Melwood cu mama, urcam deasupra maşinii pentru a urmări vedetele în acţiune. Alteori găseam crăpături în zidul bazei de antrenament şi încercam să observăm câte ceva. Asta nu m-a făcut decât să vreau tot mai mult sa joc şi să mă aflu şi eu cu ei la antrenament. A fost visul meu să joc în tricoul lui Liverpool şi uite că visul meu a devenit realitate", a spus Trent Alexander-Arnold. 

Acum, FC Liverpool şi Trent Alexander-Arnold se află la vreo 90 de minute distanţă de finala Ligii Campionilor.

În prima manşă a semifinalei cu ASW Roma "cormoranii" s-au impus cu un neverosimil 5-2. În această seară se va disputa meciul-retur tocmai pe stadionul pe care FC Liverpool a cucerit două din cele cinci Cupe ale Campionilor din panoplia clubului.

"Roma este un oraş cu un loc aparte în istoria clubului nostru. Ar fi frumos să obţinem calificarea acolo. Suntem la un pas de finala de la Kiev şi sper să facem acest pas, deoarece am fi mai aproape de cucerirea trofeului Ligii Campionilor", a spus fundaşul FC Liverpool, Trent Alexander-Arnold.

Manșa secundă a semifinalei dintre AS Roma şi FC Liverpool va începe la ora 21 şi 45 de minute şi va putea fi urmărită în transmisiune directă la CANAL 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu