Trend nou în turism, pentru melomani şi nu numai. OFERTELE TENTANTE ale unor agenţii din ţară

Embed:

Interpreţii de talie internaţională nu au nicio motivare economică de a susţine concerte în ţara noastră. De aceea, puţini moldoveni au avut până acum şansa de a-i vedea în carne şi oase pe granzii muzicii, precum Madonna sau Enrique Iglesias.

Nu însă şi de acum încolo. Unele agenţii de turism au decis să ofere pachete ce includ bilete la concertele marilor staruri.

La începutul lunii decembrie, Madonna are planificat un concert în capitala Olandei, Amsterdam. Pentru cei care-şi doresc să urmărească live spectacolul muzical, agenţiile de turism vând pachete ce includ şi bilete la concertul interpretei.

"Un pachet pentru aşa sejur porneşte de la 350 de euro, de persoană. Cu 2 nopţi de cazare inclusă, cu transportul autobuz inclus, cu biletul cel mai econom inclus. Dacă vorbim de avion atunci preţurile încep de la 500 de euro", a explicat directorul unei agenţii de turism, Ion Curmei.

Ofertele nu se opresc aici. Fanii trupei "Scorpions" pot cumpăra un pachet turistic pentru luna februarie, spre Capitala Ungariei, Budapesta, unde formaţia rock va da un concert.

Plăcerea de a-şi admira idolii îi va costa aproximativ 200 de euro. În preţ este inclus biletul la concert, deplasarea cu autocarul, precum şi două zile de cazare la hotel.

"Turistul poate să aleagă singur, unde doreşte să fie amplasat locul său în sală, poate să fie un loc simplu- cel mai ieftin, care de obicei se procură sau în unele cazuri se cumpără chiar locurile VIP. În unele cazuri, putem să le organizăm autograf sau o fotografie de la cântăreţ", a adăugat Ion Curmei.

Un tânăr de 25 de ani, originar din Chişinău, a cumpărat un astfel de pachet turistic. Anul trecut, el fost printre miile de spectatori care l-au admirat pe Enrique Iglesias la Barcelona.

"Concertul a fost unul de neuitat, de prroporţii. Cred că invitaţi erau sute de mii de oameni. O sută de mii de oameni, la sigur. Nişte emoţii de nedescris. În acele 6 zile, am vizitat toate locurile turistice din Barcelona", a zis locuitorul Capitalei, Radu Botnariuc.

Patronii agenţiilor de turism susţin că pachetele turistice sunt preferate, în special, de către tineri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu