"TREMUR TOATĂ". Xenia Sobciak explică de ce nu va călca pragul unor posturi TV din Rusia (VIDEO)

Embed:

Renumita jurnalistă şi prezentatoare TV din Rusia Xenia Sobciak a făcut un adevărat scandal în cadrul unei emisiuni televizate de la postul NTV din Rusia, dedicată conflictului militar din estul Ucrainei.

Toată zarva a început în momentul când invitata, a declarat că în Donbas luptă o parte a armatei ruse, iar reporterii de la ziarul "Komsomolskaia Pravda", care lucrează în zona dată sunt nişte "linge-blide", scrie ntv.ru.

Fiind întrebată, în care surse de informare are încredere, Sobciak nu a putut răspunde. Totodată, ea a spus că va părăsi studioul din cauză că nu i se permite să-şi desfăşoare gândurile.

Cu toate acestea, jurnalista nu a plecat nicăieri, dar în schimb a acuzat emisiunea de propagandă. Văzând reacţia vedetei TV, o femeie din Doneţk, care asista în platoul televiziunii i-a reproşat că "polonezii, americanii şi fasciştii îi omoară pe civilii de acolo".

Ca urmare, Xenia Sobciak şi-a făcut propria concluzie pe care a postat-o pe o reţea de socializare, în care a declarat că nu va mai merge nicioadată la vreun post de televiziune federal. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu