Trei zile ne mai despart de Earth Hour. Ce vor putea face chişinăuienii pe strada pietonală

Au rămas doar trei zile până la Ora Planetei (Earth Hour), cea mai de amploare mișcare voluntară de mediu din toate timpurile. Pentru a 8-a oară consecutiv, Ministerul Mediului îndeamnă cetățenii, organizațiile, companiile, instituțiile publice din toată republica să stingă lumina timp de o oră, pe 19 martie, la ora locală 20.30.

Astfel moldovenii se pot alătura altor peste 7.000 de orașe din mai mult de 160 de țări, pentru a arăta că se dorește mai multă determinare și acțiuni concrete în redresarea problemelor din ce în ce mai acute de mediu.

Vă invităm să stingeți luminile în case, să ieșiți la o plimbare simbolică prin oraș, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii. În loc să consumăm energie acasă, putem alege să consumăm propria energie, în aer liber.

La nivel de orașe, autoritățile și organizațiile locale vor organiza acțiuni de mediu, iar în Chișinău acțiunea "Ora Planetei" va culmina pe 19 martie, prin adunarea tuturor cetățenilor preocupați de problemele de mediu la un Concert, organizat în strada pietonală Eugen Doga.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu