Trei zile de distracţii în Capitală! Programul evenimentului "Barbecue Fest"

Embed:

Trei zile de distracţii, frigărui şi multă bere. De acestea vor avea parte oaspeții și locuitorii Capitalei în cadrul "Barbecue Fest".

Intrarea va fi liberă, iar organizatorii promit un program pe gustul fiecăruia.În cadrul evenimentului, restaurantele şi cafenelele din Chişinău vor prezenta toate varietăţile de carne preparată pe jăratec.Nici vegetarienii nu vor pleca flămânzi. Ei vor putea savura legume la grătar, mămăligă şi produse de patiserie.

În cadrul festivalului vor fi organizate şi mai multe concursuri. Cea mai ciudată competiţie va fi o întrecere între porci.   Iar pentru iubitorii fotbalului va fi transmisă în direct finala Champions League pe un ecran gigant.

Startul festivalului gastronomic va fi dat vineri şi se va încheia duminică.  

Şi Turneul Eagles Fighting Championship se va desfășura vineri în Chişinău. Este a doua competiţie de arte marțiale mixte organizată de Asociaţia FEA. Invitata de onoare a evenimentului va fi Alexandra Albu, originară din Vulcăneşti. Sportiva este neînvinsă în competițiile celei mai populare organizaţii de arte marţiale din lume "Ultimate Fighting Championship".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu