Trei veterani de război au primit apartamente cu o camera în municipiul Chișinău (FOTO)

Pentru participarea la acțiunile de luptă desfășurate pe teritoriul altor state, și la cele de apărare a suveranității și independenței Republicii Moldova, astăzi, 18 ianuarie 2018, 3 veterani de război au primit în cadrul unui eveniment de binefacere,  apartamente cu o camera în municipiul Chișinău.

Această acțiune a fost organizată de Ministerul Afacerilor Interne în comun cu Uniunea veteranilor Sf.Gheorghe Biruitorul și cu suportul unei Companii de construcții care a oferit aceste apartamente în urma demersurilor înaintate de conducerea veteranilor.

La eveniment a participat, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, consilierul  Primului-ministru pe problemele veteranilor, conducătorii subdiviziunilor MAI, veterani și angajați ai ministerului.

Astfel, veteranii de război, Pavalachi Serghei, Beșleagă Petru și Protasevici Serghei, care nu au un spațiu locativ în proprietate și care sunt invalizi de război, au primit astăzi câte un apartament în valoare de 453.000 lei, oferite ca donație de o Compania de construcție.

Totodată, șefii subdiviziunilor MAI au venit cu inițiativa de a participa la acest frumos act de binefacere, iar din contribuțiile angajaților au procurat pentru acești veterani câte un frigider și un televizor, în valoare de aproximativ 18 mii lei.

Ministrul Afacerilor Interne a mulțumit celor care nu rămân indiferenți față de problemele veteranilor, menționând despre faptul că este o premieră un astfel de eveniment, iar aceste frumoase acțiuni de binefacere vor continua datorită celor care înțeleg rolul oamenilor ce au luptat pentru țară.

Menționăm că, conducerea Ministerului împreună cu președinții organizațiilor de veterani au găsit de fiecare dată soluții pentru problemele cu care se confruntă veteranii de război, au identificat posibilități de materializare a necesităților pe care le au și încearcă să ofere umărul ori de câte ori este nevoie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu