Trei tineri, reținuți pentru jafuri stradale. Ce pedeapsă riscă aceștia (VIDEO)

Embed:

Trei tineri, din care doi minori, originari dintr-o localitate a raionului Șoldănești, cu vârstele cuprinse între 17 și 18 ani, au fost reținuți de polițiști. Aceștia sunt bănuiți de comiterea mai multor jafuri stradale în sectorul Buiucani a Capitalei.

Până în prezent polițiștii au stabilit complicitatea lor și acumulat probe concludente în cel puțin patru cazuri de jaf. Indivizii identificau potențialele victime care ieșiau din localurile de agrement și se deplasau singuri pe stadă.

Aceștea se apropiau și aplicând forța fizică îi deposedau de bunurile materiale, telefoane mobile, mijloace bănești.  Prejudiciul cauzat victimelor constituie 19.200 lei.

În cadrul audierilor bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia. Potrivit lor, bunurile sustrase de la victime, le vindeau la lombarduri .

Tânărul în vârstă de 18 ani, a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău iar minorii sunt cercetați în stare de libertate. Confor legislației în vigoare indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Totodată ofițerii de investigație întreprind măsuri special de investigații suplimentare în vederea complicității acestora și în alte cazuri similare comise pe teritoriul Capitalei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu