Trei tineri, reținuți pentru jaf stradal. Ce pedeapsă riscă aceștia (VIDEO)

Embed:

Trei tineri, cu vârstele cuprinse între 22 și 26 ani, au fost reținuți polițiști pentru comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii sectorului Buiucani au fost alertați în seara de 25 martie, de către un tânăr,. care a comunicat că a fost atacat și jefuit pe strada Ștefan-Vodă or. Durlești.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentu documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

La fața locului tânărul de 21 ani, a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se deplasa la domiciliu, pe str. Ștefan-Vodă, a fost atacat de trei indivizi ce erau în stare de ebrietate, fiind agresat de aceștia a fost  deposedat de scurtă, telefon mobil de model ,,Samsung J 5” și portmoneul cu mijloace financiare. Astfel fiindu-I cauzat un pejudiciu în sumă de 6.500 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiști indivizii au fost localizați și reținuți în or. Durleși, fiind escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția. Este de menționat că tânărul de 23 ani, anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind cercetați pentru Jaf,  infracțiune  care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu