Trei tineri, REȚINUȚI pentru comercializarea drogurilor. Aceștia riscă ani grei de pușcărie (FOTO/VIDEO)

Embed:

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 20 și 25 de ani au fost reținuți de oamenii legii. Grupul de persoane a fost documentat timp fiind bănuiți de cultivarea plantelor de cânepă, prelucrarea și comercializarea marijuanei, precum și de contrabanda cu stupefiante.

Aceștia au procurat utilaj pentru creșterea plantelor de canabis în condiții de laborator. Tinerii au amenajat laboratorul într-un apartament, unde cultivau, prelucrau și repartizau marijuana in doze de consum.

În cadrul perchezițiilor efectuate au fost depistate plante de cânepă uscate, pregătite pentru prelucrare, mai multe pungi cu marijuană, obiecte destinate producerii, prelucrării și consumului drogurilor.

Astfel, polițiștii au ridicat de la domiciliul unui membru o cantitate de aproximativ 0,5 kg de marijuană, iar la domiciliul unei alte persoane peste 150 de pastile psihotrope de tip Subutex și Alprazolam aduse pe cale de contrabanda din Franța.

Drogurile erau realizate cu 100-150 lei per gram,  iar o pastila de Subutex cu 800-1000 lei. Astfel, dacă aceștia își realizau scopul criminal urmau să obțină un venit de aproximativ 200 000 lei.

Persoanele au fost reținute preventiv pentru 72 ore, iar procurorii urmează să solicite plasarea acestora în arest pentru 30 de zile.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă între 7 și 15 ani închisoare.

loading...

Lasă un comentariu