Trei poliţişti, atacaţi cu arma de foc în timp ce erau la serviciu. Ce pedeapsă riscă agresorul

Embed:

Agresați în timp ce își fac datoria. Trei polițiști care se aflau în misiune au fost ieri insultați, loviți și chiar a atacaţi cu arma de foc. 

În satul Burlăceni din raionul Cahul, un bărbat a tras dintr-o armă de foc în direcția unui polițist în timpul reținerii.

Agresorul era căutat pentru furt. Potrivit poliţiştilor, arma era deținută legal.

El riscă până la opt ani de închisoare. Un alt caz s-a produs în orașul Căușeni, unde un polițist a fost lovit în față de un bărbat care este la evidența medicului psihiatru. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Capitală.

Agresat fizic, înjurat și cu uniforma de serviciu deteriorată s-a pomenit şi un polițist din raionul Glodeni. Acesta a fost atacat în timp ce interoga un tânăr de 23 de ani.

Agresorul era în stare de ebrietate şi a fost reținut. Tot ieri, în Capitală, tânără din regiunea transnistreană a deteriorat geamul de la ușa unui birou al Inspectoratului de Poliție Buiucani.

Ea era sub influența alcoolului și avea un comportament agresiv. Acum, fata riscă o amendă de până la 52.000 de lei sau până la trei ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu