Trei persoane care vindeau droguri pe internet, reținute: Grupul avea curieri și ridica peste 10.000 lei, zilnic (VIDEO)

Embed:

Trei persoane cu vârsta cuprinsă între 25 și 29 de ani, care vindea droguri pe internet, a fost reținute. Aceștia au creat o rețea de comercializar prin intermediul aplicației Telegram, iar utilizatorii acestei aplicații primeau mesaje-oferte despre posibilitatea achiziționării drogurilor.

De asemenea, organizatorul și administratorul acestei rețele racola persoane în calitate de „curieri” pentru plasarea drogurilor în ascunzișuri.

Drogurile erau ascunse în locuri mai puțin aglomerate, iar coordonatele și fotografiile cu plasarea acestora erau transmise prin aplicația telegram „operatorului” care deservea interesele grupului.

Zilnic persoanele implicate obțineau venituri de peste 15000 lei din realizarea drogurilor.

La fel, la domiciliul membrilor grupării polițiștii au  ridicat mai multe pachețele cu droguri de diferit tip, telefoane mobile, calculatoare și altă tehnică de calcul, carduri bancare emise pe persoane terțe, peste 50 000 de pachețele de tip Zip-lock care urmau să fie utilizate pentru ambalarea drogurilor, peste 1500 cartele SIM utilizate pentru crearea conturilor electronice de plată, agende cu evidența comenzilor, cântare electronice la scara mică, precum și muniții sub formă de cartușe de luptă cu diferit calibru.

Dacă vinovăția învinuiților va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă sub formă de închisoare de la 7 la 15 ani.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu