Trei oameni au murit într-un incendiu izbucnit într-un bloc de locuinţe din Paris

Embed:

Trei oameni au murit într-un incendiu izbucnit într-un bloc de locuinţe din Paris. De asemenea, 27 de persoane au fost rănite, inclusiv un salvator. În jur de 200 de pompieri şi 50 de maşini au fost mobilizate pentru a stinge flăcările. În aceeaşi clădire se află un restaurant şi o saună, de unde, cel mai probabil, s-a declanşat focul.

"Focul a izbucnit de la scara rulantă a restaurantului şi saunei, apoi fumul s-a răspândit asupra imobilului cu şase etaje şi a ajuns la alte două clădiri cu patru etaje", a spus Florian Lointier, purtătorul de cuvânt al pompierilor. 

Victimele incendiului au încercat să se salveze cum au putut.

"O femeie a încercat să sară pe fereastră pentru a se salva. Un tânăr a rămas blocat şi a murit carbonizat în timp ce încerca să găsească o ieşire. Altă victimă a murit în circumstanţe similare", a spus Anne Hidalgo, primarul Parisului.

Pompierii au luptat timp de câteva ore până au reuşit să stingă incendiul. Cauzele exacte ale tragediei urmează să fie investigate. Presa franceză mai precizează că imobilul a fost construit în anii 70 şi era în stare bună.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu