Trei moldoveni au rămas fără maşini la frontieră. Ce încălcări au comis

 Polițiștii de frontieră au documentat trei cazuri, in care s-a recurs la uz de fals în actele pentru mijloacele de transport.

Ieri, 10 decembrie a.c., la punctul de trecere Leușeni s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un moldovean de 33 de ani. Acesta conducea un Volkswagen-Passat, înmatriculat în Franța. La controlul autoturismului s-a descoperit semne de schimbare a plăcuței cu numărul caroseriei, șoferul declarând că nu știa acest lucru.

Un alt caz asemănător s-a înregistrat pe 11 decembrie pe pista de ieșire din țară prin punctul de trecere Otaci, un moldovean de 26 de ani, aflat la volanul unui automobil, de model Audi A6, cu numere de înmatriculare transnistrene. În urma verificărilor documentelor prezentate, polițiștii de frontieră au constatat că procura, eliberată de un notar din orașul Bender, prezintă indici de falsificare.

De asemenea în punctul de trecere Cahul, polițiștii de frontieră au reținut un bărbat cu dubla cetățenie, R. Moldova și România, care a prezentat pentru Mercedes Sprinter cu remorcă Dav limburg pașaportul tehnic la remorcă falsificat.

În toate cazurile, cercetările sunt continuate de angajații Poliției de Frontieră, documentele contrafăcute ridicate și transmise spre expertiză, iar autovehiculele reținute până la elucidarea circumstanțelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu