Trei moldoveni au rămas FĂRĂ MAŞINI, chiar în vamă. Aveau mai multe acte falsificate

Embed:

Trei șoferi au rămas cu mașinile sechestrate la graniţă, după ce polițiștii de frontieră au constatat că doi dintre ei aveau permise de conducere falsificate, iar cel de-al treilea avea autoturismul radiat din circulație de trei ani.

La controlul documentelor unui conducător auto, poliţiştii de frontieră de la Palanca au descoperit un permis de conducere rusesc falsificat.

Şoferul a recunoscut că a procurat documentul cu 200 de euro de la nişte cunoscuţi din Rusia. A fost întocmit un proces verbal, iar conducătorul auto a revenit în ţară ca pasager.

Un alt permis de conducere cu semne de falsificare a fost depistat la un locuitor din Chișinău, care s-a prezentat duminică la Grimăncăuți.

Moldoveanul de 30 de ani a spus că primise carnetul de conducere românesc cadou de la o rudă. Actul va fi expertizat, iar mijlocul de transport a fost sechestrat.

Tot în prima zi de Paşte, o patrulă a Poliției de Frontieră ˝Briceni˝ a depistat un moldovean care conducea un autoturism înmatriculat în Germania, cu revizia tehnică falsificată şi care era radiat din circulație din 2016. Conducătorul auto a declarat că a cumpărat maşina anul trecut din Bălţi, iar actele fuseseră perfectate de fostul proprietar.

Mijlocul de transport a fost sigilat şi va rămâne la sectorul Poliției de Frontieră ˝Briceni˝ până la stabilirea tuturor circumstanţelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu