Trei mii de perechi de încălţăminte sport, cu semne vizibile că este contrafăcută, ar putea fi împărţite copiilor săraci

Embed:

Aproape trei mii de perechi de încălţăminte sport, cu semne vizibile că este contrafăcută, ar putea fi împărţite copiilor săraci.

Este vorba despre un lot de ghete de contrabandă, depistat într-un depozit clandestin din Capitală, a declarat pentru postul nostru de televiziune ofiţerul de presă al Serviciului Vamal. 

Oamenii legii au dat de contrabandişti după ce echipele mobile ale vămii au supus verificărilor un automobil, cu aproape trei sute de perechi de încălțăminte cu însemne ale unor branduri renumite.

Ulterior, angajaţii Serviciului Vamal au stabilit că şoferul maşinii aducea ilegal marfa din Rusia și o vindea, împreună cu alți doi complici, în cele două puncte de comercializare pe care le administrau.

Valoarea contrabandei a fost estimată la peste un milion de lei. Cei trei bărbaţi suspectaţi de contrabandă în proporţii deosebit de mari riscă până la zece ani de puşcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu