Trei membri ai Comisiei Situații Excepționale din Cahul, suspectați de infectare cu COVID-19

Embed:

Trei membri ai Comisiei Situații Excepționale din Cahul sunt suspecți de infectare cu noul coronavirus. Preşedintele Raionului Cahul a fost adus la un spital din Chişinău noaptea trecută, iar şeful ANSP din Cahul şi un medic epidemiolog sunt la spital de ieri.

Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de vicepreședintele raionului Cahul Vladimir Calmîc.

Acesta a mai menţionat că alte 32 de persoane, care sunt membrii ai Comisiei Situaţii Excepţionale din Cahul sunt în carantină.

Cei trei sunt sunt în asteptarea rezutatelor testelor.

"Simptome care are boala asta, tusea, febra, tusea uscată şi dureri de cap au avut. Domnul preşedinte de mai multe zile stă acasă pe foaie de boală tot cu tuse, cu febră, dureri de cap, tot normal cu capul dar iată temperatura, febra ba se ridică, ba scade", a spus vicepreședintele raionului Cahul Vladimir Calmîc.

Vicepreședintele raionului Cahul, Vladimir Calmîc, a menţionat că exercită şi atribuţiile preşedintelui de raion şi cele ale preşedintelui comisiei pentru situaţii excepţionale.

Responsabilii de la Ministerul Sănătăţii nu au fost de găsit pentru comentarii. Potrivit datelor oficiale, în raionul Cahul au fost înregistrate până la ora actuală trei cazuri de infectare cu noul tip de Coronavirus.  

loading...

Lasă un comentariu