Trei luptători moldoveni de K-1 vor debuta în proiectul KOK

Trei luptători moldoveni de K-1 vor debuta în proiectul KOK, urmând să urce la rampă în cadrul Galei KOK ce se va desfăşura la Chişinău pe 30 septembrie.

Victor Apostol îl va întâlni pe Andrei Balici, iar Ion Ureche va intra în ring cu Maxim Pleșco, ambii adversari ai sportivilor noștri reprezentând România. Cel de-al treilea debutant, Alexandru Sevastian, îşi va măsura puterile cu ucraineanul Anton Kalitvenţev.

"Ne-am uitat cu antrenorul câteva lupte de-ale lui. A disputat deja câteva lupte la profesionişti. O să facem faţă, o să-i arătăm cum se bat moldovenii", a spus luptătorul K-1, Victor Apostol.

"Pot să spun despre adversarul meu că este un luptător mai experimentat ca mine, are mai multe partide la profesionişti, dar asta nu înseamnă nimic. Sper să avem o luptă frumoasă, ca să placă publicului",a spus luptătorul K-1, Alaexandru Sevastian. 

"Asta va fi a doua luptă la profesionişti. Vreau să fac o luptă frumoasă, o să mă strădui să câştig cât mai repede",a spus luptătorul K-1, Ion Ureche. 

Gala KOK se va desfășura la Sala Polivalentă din capitală, în seara zilei de 30 septembrie.

Turneul va fi organizat de Asociaţia FEA.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu