Trei indivizi din Orhei, reţinuţi în flagrant delict. Ce făceau într-o maşină înmatriculată în Rusia (VIDEO)

Trei indivizi au fost reţinuţi în flagrant delict. Tipii cu vârste cuprinse între 31 şi 38 de ani au fost prinşi de poliţişti în timp ce se drogau în maşină. Suspecţii şi-au recunoscut vina în faţa ofiţerilor.

Suspecţii au fost deconspiraţi în timp ce oamenii legii patrulau pe şoseaua Munceşti, în vederea menținerii ordinii și siguranței publice. Când s-au apropiat, cei trei se aflau în automobil şi consumau substanţe necunoscute, de culoare verde. În urma măsurilor întreprinse la faţa locului, oamenii legii au găsit în maşină şi un aparat artizanal. Acesta fiind destinat pentru consumarea substanţelor narcotice.

Bănuiţii sunt originari din oraşul Orhei, iar automobilul în care se aflau, este înmatriculat în Federaţia Rusă. Pentru că suspecţii au devenit agresivi, ofiţerii au fost nevoiţi să le pună cătuşele.

Suspecţii au fost escortaţi la Inspectoratul de Poliţie Botanica pentru a fi audiaţi. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă să fie sancţionaţi pentru păstrare şi consum de stupefiante.

Imagini video în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu