Trei frizeri din Capitală au muncit GRATIS pentru a ajuta 150 de copii să se pregătească de şcoală

Embed:

Au muncit neremuneraţi o zi pentru a colecta bani şi a ajuta copii din familii sărace să se pregătească de şcoală. Vorbim despre trei frizeri din Capitală, care au jertfit o zi de muncă în scopuri nobile. Din banii colectaţi, urmează să fie cumpărate rechizite şcolare pentru 150 de copii. 

Astăzi, cei trei frizeri Constantin, Oleg şi Denis şi-au prelungit programul de muncă pentru a deservi cât mai mulţi clienţi şi a aduna o sumă cât mai mare de bani.

"De obicei, duminica lucrăm până la ora 17:00, de la orele 10 dimineaţa, astăzi am hotărât să facem un regim mai prelungit ca să strângem cât mai multe resurse financiare. Astăzi vom lucra până la 23:00", a spus frizerul Constantin Lisnic. 

Cei trei meşteri au programaţi 30 de clienţi, iar din banii pe care îi vor aduna, vor să cumpere rechizite şcolare.

"Este o faptă bună, cum este vorba ceea "bine faci, bine ajungi" aşa am decis şi noi să facem o faptă bună înainte de noul an şcolar pentru mulţi copii care nu au posibilităţi mari", a spus frizerul Oleg Ciornea. 

Clienţii au apreciat gestul băieţilor. Unii dintre ei spun că şi-au făcut intenţionat programarea în această zi pentru a contribui la acest gest de caritate.

Donațiile frizerilor vor ajunge la destinaţie prin intermediul unei organizaţii nonguvernamentale.

"Avem circa o 150 de copii în programe care vor beneficia de ghiozdane şi rechizite pentru şcoală, iar acţiunea de astăzi nu este altceva decât un gest foarte frumos", a declarat managerul de program CCFM, Lorina Ghiţu. 

Până la ora 16:00, frizerii au reuşit să câştige aproape patru mii de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu