Trei foşti fotbalişti ai clubului Chapecoense care au supravieţuit în accidentul aviatic, au vizitat locul tragediei

Trei foşti fotbalişti ai clubului Chapecoense care au supravieţuit în accidentul aviatic de lângă orașul Medellin, au vizitat locul tragediei din Columbia.

În ziua de 28 noiembrie a anului trecut aeronava în care fotbaliștii clubului brazilian Chapecoense se deplasau pentru partida din Copa Sudamericana contra lui Atletico Nacional Medellin, s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă în timp ce se apropia de oraşul columbian.

În urma impactului 71 dintre cele 77 de persoane aflate la bord și-au pierdut viața, iar fotbaliştii Jackson Follmann, Alan Ruschel și Neto au rămas în viaţă ca prin minune.

Jucătorii au discutat cu poliţiştii care le-au povestit despre cele întâmplate în primele minute de după tragedie.

Neto a venit în Columbia împreună cu soţia şi doi copii. Ulterior, fotbaliştii s-au întâlnit cu suporterii din Columbia care le-au oferit cadouri.

"Suntem foarte fericiți să fim aici, alături de voi. Suntem bucuroşi să știm că ne iubiţi. Vreau să vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut pentru noi până acum", a afirmat fostul portar Chapecoense, Jakson Follmann.

După accidentul aviatic, la solicitarea clubului columbian Atletico Nacional, Chapecoense a fost desemnată de către Confederația Sud-Americană de Fotbal drept câștigătoare a Cupei Sudamericana.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu