Trei elevi de la un liceu din Tulcea au fost duşi la spital cu halucinaţii şi greaţă după ce au fumat o ţigară

Trei elevi ai unui liceu teoretic din localitatea tulceană Isaccea au ajuns la spital, cu stări de greaţă, iar unul dintre ei cu halucinaţii, după ce au fumat o ţigară, existând bănuiala că e vorba de etnobotanice, potrivit Mediafax.ro.

Cadrele didactice de la Liceul "Constantin Brătescu" din Isaccea au cerut ajutor, luni, prin 112, după ce trei elevi, doi din clasa a IX-a şi unul din a X-a, au acuzat stări de rău şi halucinaţii, într-o recreaţie. În acest caz există bănuiala că elevii ar fi consumat etnobotanice.

Copiii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Tulcea, pentru îngrijiri de specialitate, dar nu a fost necesară internarea lor.

"Cei trei elevi, dintre care unul prezenta halucinaţii, iar doi aveau stare de greaţă, sunt în condiţie bună. Li s-a acordat asistenţă de specialitate în UPU, după care au fost lăsaţi să plece acasă. Nu exista vreo justificare pentru internarea lor", a declarat managerul spitalului, Tudor Năstăsescu.

Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratul Judeţean de Poliţie Tulcea, fiind demarate cercetări pentru a stabili ce au fumat cei trei adolescenţi.

"Am fost înştiinţaţi de către reprezentanţii unităţii de învăţământ despre acest caz. Trei elevi au acuzat stări de rău după ce ar fi fumat ceva. Cel puţin aşa ar fi spus ei. Deocamdată cercetările sunt în derulare", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Sorin Ţugui.

De asemenea, şi conducerea unităţii de învăţământ cercetează cazul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu