TREI dintre tinerii implicaţi în scandalul armat de la Botanica au fost ARESTAŢI pentru 10 zile

Embed:

Cei trei tineri implicaţi în scandalul armat de pe o terasă din sectorul Botanica al Capitalei vor sta 10 zile în arest. Incupaţii sunt cercetaţi penal pentru huliganism. Între timp, Publika TV a aflat noi detalii despre acest caz. Se pare că iniţiatorul scandalului nu este la prima încercare de a calma spiritele cu... pistolul. 

Cei trei bărbați învinuiți de implicare în incidentul armat din sectorul Botanica al Capitalei au avut un comportament rezervat în instanța de judecată și nu au făcut nicio declarație în fața magistraților.

Principalul acuzat în acest dosar încă se află în spital, unde este supravegheat de agenți de pază. Totodată,
reporterii Publika TV au constatat că, la sfârșitul anului trecut, același bărbat şi câţiva prieteni de-ai săi au fost implicaţi într-o altă încăierare, care s-a produs în una dintre saunele Capitalei. Atunci, el a scos pistolul și a tras de șase ori.

Pistolarul a fost învinuit atunci de huliganism, iar arma i-a fost confiscată. În scurt timp, Procuratura a clasat dosarul.

"Poliția a considerat atunci, că a existat temei pentru a califica aceste acțiuni drept încălcare a legii.De aceea, poliția a inițiat o urmărire penală.La scurt timp, însă, procurorii au decis să claseze dosarul și să-i întoarcă bărbatului arma. Eu nu sunt în drept să comentez decizia procurorilor", a declarat  șeful interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc. 

În data de 8 iulie, bărbatul a scos același pistol din care ar fi tras în saună. El susține că a vrut doar să sperie paza localului.

Procuratura sectorului Ciocana al Capitalei, care a clasat dosarul de anul trecut, nu a comentat această decizie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu