Trei dintre moldovenii implicați în accidentul din Rusia s-au întors în țară DETALII

Embed:

Trei moldoveni dintre cei cinci, implicaţi în accidentul produs în data de 21 mai în apropiere de Moscova, s-au întors în țară. De la Aeroportul din Chișinău, victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă de două ambulanțe SMURD.

"Am fost în ospeție și am nimerit în accident. Nu știu cum s-a întâmplat. Eu dormeam. Piciorul e rupt", a spus una dintre victime.

"Nu am ideie. Eram pe bancheta din față, nu am văzut nimic. Când m-am trezit am văzut fum și s-a auzit zgomotul provocat de accident. După asta ne-au internat în spital și am stat 5 zile, am văzut că nu fac nimic și am venit acasă", mărturisește o altă victimă.

"Au suferit mai multe traumatisme. Au fracturi la picioare şi mâini. Sunt transportaţi la spital pentru a vedea dacă pot pleca acasă", a declarat salvatorul Vitalie Mutaf.

Celelalte două victime, internate într-un spital din Rusia, urmează să fie preluate de către rude, atunci când vor avea acordul medicilor.

În accidentul rutier, produs în apropiere de localitatea Naro-Fominsk din Federația Rusă, au fost implicate două mijloace de transport. În unul dintre automobile se aflau cinci cetățeni ai Republicii Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu