Trei dintre cele patru victime implicate în accidentul de lângă Măgdăceşti sunt în stare gravă

Embed:

Trei dintre cei patru pacienţi care au avut de suferit de pe urma accidentului de aseară, de lângă satul Măgdăceşti, Criuleni, rămân în secţia de reanimare a Spitalului de Urgenţă din Capitală. Starea lor este în continuare gravă.

"Un pacient, după ce i-a fost acordat ajutorul medical, a fost transferat pentru tratament ambulatoriu. La moment, starea pacienţilor care sunt internaţi în secţia de reanimare este calificată ca gravă, continuă tratamentul şi terapia intensivă. Nu m-aş apuca să dau o prognoză care sunt şansele. Pot să vă spun numai că la moment starea este gravă", a declarat, pentru Publika TV, şeful Deparatamentului Medicină de Urgenţă, Ion Codreanu.

Un copil de trei ani şi o femeie au murit, aseară, după o coliziune în care au fost implicate trei maşini pe traseul Chişinău-Orhei. Alţi patru oameni au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Poliţia a iniţiat o anchetă pentru a elucida cauzele accidentului. Potrivit primelor informaţii, vinovat de accident ar fi şoferul unui autoturism de marca Renault, care a ieşit pe contrasens, cu 120 de kilometri pe oră.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu