Trecutul criminal al Elisabetei Bathory. Contesa ar fi omorât peste 600 de fete în tentativa de-a descoperi tinereţea veşnică

Elisabeta Bathory a fost o contesă maghiară din familia Bathory, ce ar avea origini în România, cunoscută drept una dintre cele mai crude criminale din istoria omenirii.

Elisabeta Bathory (1560 - 1614) a fost o contesă maghiară, ce a rămas cunoscută în istorie pentru că a torturat şi ucis sute de fete. Aceasta este considerată una dintre cele mai crude persoane ce au trăit vreodată. 

Contesa Bathory ar fi omorât în jur de 600 de tinere, deşi nu există dovezi care să ateste numărul exact al victimelor sale. Ea se scălda în sângele fetelor tinerele pe care la ucidea, crezând că în acest mod va descoperi secretul vieţii veşnice, scrie antena3.ro.

„Cel mai prolific ucigaş feminin şi cel mai prolific ucigaş al lumii occidentale a fost Elizabeta Bathory, care a practicat vampirismul asupra fetelor şi femeilor tinere. De-a lungul secolului al XV-lea, se presupune că a ucis mai mult de 600 de fecioare pentru a le bea sângele şi a se spăla în el, cu scopul de a-şi păstra tinereţea”, arată reprezentanţii Cărţii Recordului.

Lasă un comentariu