Trecerile de pietoni din Capitală vor fi iluminate cu becuri led. Vor fi alocate 21 milioane de lei

Embed:
Trecerile de pietoni din Capitală vor fi mai sigure, deoarece vor fi iluminate cu becuri led. Autorităţile locale îşi propun ca în acest an să instaleze mai mulţi piloni electrici, în special, în intersecţiile periculoase, în parcuri şi curţile de bloc.

"Se prevede înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu corpuri iluminate pe baza de led pe străzile Ciuflea, de schimbat 41 de corpuri, pe viaduct - 226, Alba Iulia - 340, Calea Ieşilor - 312, bulevardul Moscovei - 243, bulevardul Kiev - 98, Mircea cel Bătrân - 182 şi în Piaţa Marii Adunări Naţionale 38 de corpuri de iluminat led", a menţionat Veaceslav Buţ, şef al Întreprinderii Municipale "Lumteh".

Conform planului de reabilitare a reţelelor de iluminat, peste 400 de piloni electrici vor fi montaţi în parcurile "La izvor", Valea Morilor, Valea Tandafirilor şi cel de la Râşcani. Potrivit municipalităţii, becurile led permit economisirea energiei electrice în proporţie de până la 60 la sută. Pentru aceste lucrări, din bugetul local vor fi alocate 21 milioane de lei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu