Trebuie să știi! De ce să nu mănânci pepene roșu cu pâine niciodată

Pepenele roşu este recomandat în curele de slăbire, acesta putând fi consumat în cantităţi generoase. De aseamenea, pepenele elimină senzaţia de foame şi facilitează eliminarea apei pe care corpul o reţine, având şi efect diuretic, scrie relaitatea.net.

La bunici, mulți dintre noi obișnuiau să se delecteze cu o felie uriașă de pepene și... pâine. Este gustul vacanțelor de vară, într-adevăr, însă sunt puțini cei care știu că această combinație nu este deloc una sănătoasă. 

Oricât de gustoasă ar fi, această combinație este cât se poate de nesănătoasă. Și asta pentru că pepenele este un aliment foarte acid, care fermentează în stomac, încetinind astfel digestia altor produse. Pâinea, la rândul ei, este un aliment care conţine suficient zahăr încât nivelul glicemiei să crească rapid, iar combinaţia cu pepene - bogat în zaharuri, nu va fi deloc una fericită pentru organism.

Aşadar, dacă vrei să ai un organism sănătos şi să te bucuri de vară, încearcă să renunţi la combinaţia de pepene cu pâine care îţi place atât de mult.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu