Trebuie să ştii asta! Trucuri simple care îți vor face viața mai frumoasă și mai sănătoasă

Dacă te gândești că pentru a avea o viață frumoasă și sănătoasă înseamnă mult efort și bani. În realitate, însă, poți să-ți transformi viața adoptând doar câteva mici schimbări în rutina ta zilnică.

De exemplu, îți poți albii dinții cu ajutorul fructelor sau te poți bucura de o mai bună fucționare a vezicii biliare consumând cafea.

1. Suc de struguri împotriva migrenelor

Dacă suferi de migrene și vrei să le pui capăt fără să iei medicamente, atunci sucul de struguri este aliatul tău. Migrenele vin dintr-un dezechilibru al substanțelor chimice din creier. Sucul de struguri este bogat în vitaminele C, A, B2, care vor echilibra nivelul substanțelor chimice din creier și vor preveni migrenele.

2. Somon pentru par sănătos și strălucitor

Părul sănătos și strălucitor este rezultatul unei diete corespunzătoare. Somonul este bogat în vitamina D și acizi grași omega3 care vor menține părul și scalpul hidratate.

Cu cât mănânci mai mult somon, cu atât vei avea părul mai sănătos. Acizii grași lubrifiază scalpul, curată foliculii de păr, reduc inflamația și trateza matrează, reduce uscăciunea părului, prevenind ruperea firelor de păr.

3. Slăbești cu apă, lămâie și sare

Este binecunoscut faptul că apa cu lămâie este bună pentru sănătate. Nu e la fel de savuroasă precum sucul de portocale sau un suc energizant, dar te ajută să dai jos rapid kilograme în plus. Nu mai trebuie decât să adaugi decât puțină sare și ai făcut o băutură detoxifiantă care încurajează tranzitul intestinal și scade pofta de mâncare, scrie b1.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu