Trebuie să ştii asta: Cele mai bune fructe pentru ficat şi rinichi

Pepenele verde  

Pepenele verde este un fruct delicios şi răcoritor, mai ales că poate fi consumat în diferite moduri şi la orice oră a zilei, la prânz sau la cină: sub formă de sucuri naturale, ca atare sau în salate alături de spanac, brânză proaspătă, nuci şi mentă, adică un adevărat festin.   Pentru că pepenele este format din peste 90% apă, consumul lui este extrem de benefic în procesul de curăţare al rinichilor şi stimulează funcţia hepatică, datorită proprietăţilor sale diuretice şi purifiante.  

Afinele

Sucul natural de afine este unul dintre cele mai bune tratamente posibile pentru curăţarea vezicii urinare şi a rinichilor, precum şi pentru optimizarea funcţionării ficatului.   De asemenea, trebuie menţionat că afinele sunt cei mai buni antioxidanţi ai naturii, în timp ce consumul lor ajută la eliminarea toxinelor din organism.  

Nu în ultimul rând, afinele au capacitatea de a preveni ataşarea bacteriilor de vezica urinară şi protejează, astfel, sănătatea sistemului gastro-intestinal.  

Lămâia  

Lămâia este cu siguranţă unul dintre cele mai bune medicamente naturale. Aşadar, unul dintre cele mai bune remedii pentru curăţarea ficatului este să consumi apă cu lămâie, scrie adevarul.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu