Trebuie să știi asta! Ce trebuie să faci după masă pentru a-ți accelera metabolismul

Dacă imediat după ce mănânci, singurul tău gând este să te așezi un pic în pat și să îți faci siesta, atunci citește acest articol și află cum îți poți accelera metabolismul după masă astfel încât să te bucuri de sănătate timp îndelungat, scrie realitatea.net.

Dacă la englezi este celebrul ceai de la ora 5, și tu poți avea parte de un mic moment de răsfăt care să te păzească de probleme ulterioare precum constipația, balonarea, flatulența sau chiar indigestia.

Cine a zis că nu sunt bune combinațiile de ingrediente cu siguranță nu știa despre acest mix și ce beneficii aduce organismului uman.

Ghimbirul și lămâia, aliații sănătății tale 

Mixul minune este compus din usturoi, lămâie, ghimbir și apă. Dacă te procupă mirosul de usturoi după consumarea lui, trebuie menționat faptul că ghimbirul și apa vor neutraliza orice iz de usturoi și nu vei mai avea nici un fel de problemă.

Într-un litru de apă alcalină adaugă zeama de la două lămâi, 3 centimetri de ghimbir ras și 4 căței de usturoi pisați.  Agită bine sticla înainte de fiecare folosire. Consumă un păhăruț mic de shot după fiecare masă și vei observa rezultatele.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu