Trebuie să ştii asta! Ce se întâmplă cu corpul tău dacă NU mai mănânci PÂINE

Din ce în ce mai mulți oameni renunţă la pâine, încercând să aibă o dietă fără carbohidrați. Rezultatele sunt destul de remarcabile: pielea lor este mai sănătoasă şi au mai multă energie. 

Probleme de piele: Făina provoacă acnee. Aceasta este cauzată, de obicei, de glutenul din pâine. Înainte de a apela la un dermatolog, încercați să vă schimbați mai întâi dieta.

Probleme digestive: Glutenul provoacă probleme intestinale. Cu toate acestea, pâinea integrală conține un ingredient important, fibra. Cu 5-6 felii de pâine integrală putem asigura necesarul zilnic de fibre. De asemenea, puteți înlocui acest consum de fibre consumând fructe și legume.

Cauzează dependență: Pâinea este ca un drog. Făina albă mărește nivelurile de zahăr din sânge, ceea ce determină o creștere a nivelului de insulină. Dacă mănânci o felie de pâine, nivelul de zahăr din sânge va crește, dar va scădea rapid și vă veți simți mai rău. Această schimbare drastică a nivelului zahărului din sânge poate duce la diabet.

Obezitate: Pentru mulți oameni, acesta este principalul argument care îi face să renunţe la pâine. O felie de dimensiuni medii conține 0,6 g de fibre, iar restul ingredientelor vor fi transformate în grăsimi corporale. Indicele glicemic al pâinii este mai mare decât cel al ciocolatei, scrie b1.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu